Search
Close this search box.

10. Besplatni trudnički tečaj u Kaštelima

Događanja

ajme_portal_post

Priprema za porod – njega i zdravstvena zaštita djeteta

Udruga Kućica sretnog djetinjstva s ponosom najavljuje deseti po redu besplatni trudnički tečaj pod nazivom ‘Ciklus predavanja: Priprema za porod – njega i zdravstvena zaštita djeteta’. Ovaj program, financiran sredstvima iz proračuna Grada Kaštela, omogućuje svim zainteresiranim budućim roditeljima besplatan pristup vrhunskoj edukaciji i pripremi za dolazak novog člana obitelji.

Tečaj, koji je pažljivo osmišljen od strane stručnjaka iz različitih područja, uključuje predavanja i radionice koje će voditi ginekolozi, fizioterapeuti, pedijatri, primalje, psiholozi te volonteri. Program obuhvaća sve ključne aspekte trudnoće, poroda i postpartuma.

Do sada se za tečaj prijavilo čak 42 trudnice, što svjedoči o velikom interesu i potrebi za ovakvim edukacijskim programima. Ovaj tečaj pruža neprocjenjivu priliku budućim roditeljima da se educiraju i pripreme za jedan od najvažnijih trenutaka u njihovim životima. Posebno je važno istaknuti kako ovakve inicijative mogu značajno doprinijeti smanjenju negativnih iskustava i strahova vezanih uz porod.

Pozivamo sve buduće roditelje da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za besplatnu edukaciju. Za više informacija i prijavu kontaktirajte Udrugu Kućica sretnog djetinjstva putem e-maila.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Donosimo veliki vodič ljetnih festivala

Događanja

Rođendanski party #girlsonlyputovanja o kojem će se još dugo pričati

Događanja

Burger fest ide na godišnji odmor

Događanja