Search
Close this search box.

Akcija za “Anđele” – Split

Događanja
ajme_portal_post

Dalmacija ‘Anđelima‘ priprema filmski Božić
Nedjelja, 10.12. od 17h

Roditelji Osnovne škole “Ravne njive Neslanovac” pokrenuli su nevjerojatnu akciju za “Anđele” koja će posebno obilježiti ovo blagdansko razdoblje.

Sutra, 10. prosinca, od 17 sati, sportska dvorana škole otvorit će svoja vrata za sve posjetitelje, dočekujući ih atmosferom Božićne bajke. Čekaju vas zvjezdano nebo, adventska svijeća i bogati štandovi.

“Vrijeme je za dobrotu, ljubav i darivanje. U ovo doba uvijek smo organizirali dobrotvorne akcije, ali ova je nešto posebno. Oduševljen sam entuzijazmom naših djelatnika, roditelja, a posebno naše djece”, ponosno ističe ravnatelj Miljenko Bitanga za Slobodnu Dalmaciju.

Svaki prikupljeni euro tijekom ove nevjerojatne manifestacije imat će veliki značaj, jer će biti usmjeren udruzi “Anđeli”.

Iza najvećeg dijela organizacije događaja su dvije nevjerojatne mame osnovnoškolaca s Ravnih njiva, Anđela Šustić i Edita Lučić Jelić. Njihova predanost i entuzijazam animirali su i mobilizirali sve ugostitelje grada Splita, pa čak i iz Makarske. Tvrtka iz Osijeka doprinijela je svojim darom u obliku suhog leda, dok će umjetnik iz Lumbarde doploviti do Splita kako bi izradio ledeno skulpture.

Nastupit će Magazin, Viva Bend, Grše, Alen Nižetić, Ivo Amulić, Nenad Vetma, klapa Sveti Florijan, Marjanke, Roko Andrić, Izabela Martinović, bivša učenica škole, kao i Teo Gričić, čija mama je učiteljica u osnovnoj školi “Ravne njive Neslanovac”. Za glazbenim pultom naći će se i DJ Dado, a plesat će Plesni Talent studio M i Gita te mažoretkinje grada Splita.

Organizatori su najavili lutriju s bogatim nagradama. Glavna je balun koji su potpisali redom svi Hajdukovi prvotimci, druga nagrada je njihov dres, a treća zimska majica Hajduka.

Dođite, podržite ovu humanitarnu akciju i budite dio ove nevjerojatne priče!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

U zagrebačku Arenu stižu najpoznatiji svjetski DJ-evi na STEREOSONIC

Događanja

Kolesterol kod djece: Zdrave navike od najranije dobi značajno smanjuju rizik za razvoj bolesti srca i krvnih žila

Događanja