Search
Close this search box.

“Be Your Own Boss” konferencija

Događanja
ajme_portal_post

Najava druge konferencije za poduzetnice

byob

“Be Your Own Boss” konferencija za poduzetnice, koja se već etablirala kao inspirativno i nezaobilazno događanje, vraća se i ove godine. Online konferencija zakazana je za 8. ožujka 2024., s live susretom u Zagrebu 9. ožujka.

Ovaj događaj obećava pružiti nevjerojatno iskustvo sudionicama kroz 11 inspirativnih govornica raspoređenih u 8 panela, a sve one koje su sudjelovale u prošlogodišnjem izdanju imaju dodatnu pogodnost – preko 30 gratis webinara sa snimljenih predavanja prve konferencije. Kombinacijom domaćih i internacionalnih govornica, BYOB konferencija donosi široki spektar tema koje potiču žene na poduzetništvo i osobni razvoj.

Odbrojavanje je već počelo, a trenutačno nas dijeli nešto više od mjesec dana od početka događanja. Kupnjom ulaznice, sudionice dobivaju pristup online konferenciji i fantastičnom meet-upu u Zagrebu, uz dodatne pogodnosti i iznenađenja.

Kako je sve počelo?

“Be Your Own Boss” konferenciji svoje početke vidi 2020. godine kada je Marina Biljak, osnivačica istoimene Facebook grupe, donijela odluku da poduzetnice na Balkanu zaslužuju podršku poput one koju je vidjela u Nizozemskoj. Grupa je rasla eksponencijalno, a ideja o konferenciji rodila se tijekom virtualnog razgovora između Marine i poslovne savjetnice Ane Marić.

Prva konferencija, održana u studenom 2021., okupila je preko 40 govornica i predavačica, potvrdivši uspjeh inicijative. Od prvotne ideje da se približe freelancingu, grupa je organički prerasla u mjesto gdje se poduzetnice i one koje to tek planiraju postati povezuju, dijele iskustva i traže odgovore na svoje nedoumice.

Druga BYOB konferencija, zakazana za 8. ožujka, donosi važne teme poput financija, ženskog plemena, društvenih mreža i otkrivanje vlastite zone genijalnosti. 9. ožujka, live susret u Zagrebu u Studiu Katran, pruža priliku za neformalno druženje i networking, uz inspirativne govornice te još brojna iznenađenja.

Sudionice će, osim bogatog programa, dobiti pristup impresivnom broju bonus webinara, a ulaznice su već dostupne ovdje. “Be Your Own Boss” konferencija obećava ne samo proširavanje poduzetničkog znanja, već i povezivanje žena koje stvaraju promjene. Očekujte vikend pun inspiracije, podrške i networkinga na drugoj BYOB konferenciji!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Za Praznik rada svi u Komižu na prvi Dječji festival – Kalanko

U Splitu se ovog četvrtka održava treća mini PR konferencija

Događanja

Panel kreativnosti i menadžmenta u Solinu

Događanja