Search
Close this search box.

Božićna čarolija, dječja predstava

Događanja
ajme_portal_post

09.12. | 11:00h | Trogir

Božić nije samo sezona darivanja i primanja poklona. To je posebno vrijeme kada dijelimo ljubav s obitelji i prijateljima, učeći djecu vrijednostima pomaganja i darivanja. Ove godine, naš dobro poznati Djed Mraz doživljava mali izazov. Godine su mu malo pomutile pamćenje, zaboravio je gdje su pisma djece, a bolest je spriječila Bakicu Mraz da mu priskoči u pomoć.

Srećom, tu su naša draga djeca, nezaboravna i spremna podsjetiti Djeda Mraza na sve ono što čini Božić posebnim. Oni će zajedno s djedom istražiti svijet priča, bajki i čarobnih trikova, vodeći nas kroz pravi Božić ispunjen čarolijom, iznenađenjima i veseljem. Djed Mraz će zahvaljujući njihovoj pomoći pronaći zaboravljene dječje želje te će stvoriti neobične čarobne poklone za svačije srce.

Kao šlag na torti, Djed Mraz će donijeti malo snijega tamo gdje mu nedostaje, stvarajući pravo zimsko čudo. A kad svi zajedno zaplešemo u ritmu božićnih melodija, osjetit ćemo radost i veselje koje prati ovo posebno doba godine.

Nakon čarobnog plesa, svako dijete će dobiti poseban dar od Djeda Mraza i imati priliku se fotografirati s njim, čime će oživjeti uspomene koje će čuvati zauvijek.

Pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj avanturi, gdje djeca postaju pravi heroji Božića i pomažu Djedu Mrazu da očuva duh blagdana. Očekuje vas čarolija, smijeh i radost – sve ono što Božić čini posebnim.

🎅🎄

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

U zagrebačku Arenu stižu najpoznatiji svjetski DJ-evi na STEREOSONIC

Događanja

Kolesterol kod djece: Zdrave navike od najranije dobi značajno smanjuju rizik za razvoj bolesti srca i krvnih žila

Događanja