Search
Close this search box.

Bračni dvojac iz Rijeke očarava svojom kreativnošću: predstavljamo vam Slađanu i Filipa

Lifestyle
ajme_portal_post

Fotografija, marketing i stvaranje uspomena

Gržinčiće, Slađanu i Filipa, je šira javnost upoznala nakon viralnih šaljivih videa na temu braka,roditeljstva i svakodnevnog života. No ovaj bračni par, uz šaljivost i genijalne dosjetke, ima i talent da nas ostavi bez teksta svojim poslovnim uspjesima. Koliko su odličan poslovni duo potvrđuju i brojne nominacije te nagrade za produkciju i snimanje video spotova. Saznajte sve o ovom zanimljivom dvojcu u nastavku!

Filip Gržinčić, maestro iza objektiva & Slađana Gržinčić, marketinška jaka snaga

U srcu Rijeke, Filip Gržinčić, diplomirani ekonomist i poznati fotograf, stvara čaroliju koja nadilazi granice stvarnosti. Sa strašću prema fotografiji koju njeguje već devet godina, Filip je više od fotografa – on je maestro trenutka, uhvaćenog kroz leće njegove kamere. Slađana Gržinčić, magistra ekonomije i vlasnica marketinške agencije “Studio Akcent”, predstavlja srce kreativnosti i snage marketinga. Njihova vizija, koju su zajedno gradili od samih početaka veze, sada je stvarnost koja oblikuje brendove, stvara nezaboravne marketinške kampanje i ostvaruje snove klijenata.

grzincic-sladjana-filip-rijeka-bozicno-fotografiranje

Maestralni snimatelji i stvaratelji nezaboravnih trenutaka

Fotografiranje koje trenutno najviše oduševljava možda nije visoko pozicionirano u njihovom portfelju, ali je visoko pozicionirano u očima i srcima Riječana. Božićna snimanja sve su popularnija, a Gržinčići, iz godine u godinu kreiraju najčarobnije scene za najljepše uspomene. Ova tradicija, koja se odvija u njihovom prostranom studiju, privlači brojne parove, obitelji i roditelje s djecom, a evo zašto je toliko popularna

Čarolija Božića u svakom kadru

Božićno fotografiranje kod Gržinčića nije samo obično fotografiranje – to je doživljaj. Slađana i Filip stvaraju atmosferu koja unosi toplinu, radost i zabavu, čime svaka fotografija postaje sjećanje za cijeli život. Njihov pristup osigurava da se spontanost i iskrenost uhvate u svakom kadru, čineći svaki trenutak posebnim.

Presretni smo što možemo već četvrtu godinu za redom u božićno vrijeme bilježiti sretne obiteljske trenutke u našem studiju u Rijeci. Trudimo se svake godine predstaviti nešto drugačije pa su se ove godine u našem studiju našle prave saonice koje ispred drvene kućice dočaravaju magičnu šumsku bajku. – rekla nam je Slađana.

Za koga je fotografiranje i kako rezervirati?

Ovo posebno fotografiranje namijenjeno je isključivo parovima, djeci te roditeljima s djecom. Jedan termin rezerviran je samo za jednu obitelj ili par, a moguće je i fotografiranje šire obitelji ako se rezerviraju dva ili više uzastopnih termina. Važno je napomenuti da set nije predviđen za fotografiranje s kućnim ljubimcima.

Proces rezervacije je jednostavan – pregledajte slobodne termine na njihovoj web stranici, kontaktirajte Gržinčiće za rezervaciju , i spremni ste za svoj trenutak slave.

Važno je poštivati dogovoreno vrijeme, jer nakon vas dolazi nova obitelj, a svakoj obitelji želimo dati maksimalnu pažnju. Fotografiranje traje ukupno 20 minuta, od čega su 5 minuta rezervirana za pripremu, a 15 minuta stvaramo uspomene. – kaže Filip.

Profesionalnost do posljednjeg detalja

Gržinčići osiguravaju da svaki aspekt vašeg iskustva bude besprijekorno izveden. Studio se prostire na  100m2 s visokim stropom od 4,5m pruža dovoljno mjesta za udobno fotografiranje dviju obitelji. Nakon fotografiranja, očekujte brzu isporuku – račun putem e-maila idućeg dana, a profesionalno obrađene fotografije bit će vam dostavljene u roku od 7 radnih dana, često i puno brže.

Cijena iznosi 100,00 EUR, a uključuje online isporuku 10 prekrasnih  fotografija. Gržinčići se brinu za selekciju najboljih trenutaka, pružajući vam profesionalno obrađene uspomene koje ćete ponosno dijeliti s najbližima.

Slobodno pregledajte trenutno dostupne termine na njihovoj web stranici i rezervirajte svoj posebni trenutak jer, kao što znaju Gržinčići, slike vrijede više od tisuću riječi.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

ChatGPT – Kako nam umjetna inteligencija pomaže u svakodnevnom životu?

Lifestyle

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

Grše DALMATINO novi singl najtvrđe ikad

Lifestyle