Search
Close this search box.

Cedulja: inovativne magnetne naljepnice za dodatnu sigurnost vaših mališana na cesti

Lifestyle

ajme_portal_post

Genijalne magnetne naljepnice za automobile

Ako tražite drugačije rješenje za sigurnost djece u prometu, magnetne naljepnice Cedulja za automobile najbolji su odabir! Ovaj genijalni hrvatski proizvod, osmišljen s ljubavlju i pažnjom, brzo je postao omiljen među roditeljima diljem Hrvatske.

Iza brenda Cedulja stoji Dunja Amulić, majka dječaka koji je bio glavni izvor inspiracije za stvaranje ovih jedinstvenih naljepnica. Grafička dizajnerica po struci, Dunja, primijetila je nedostatak atraktivnih i praktičnih naljepnica koje bi jasno upozoravale na prisutnost djeteta u automobilu.

Cedulja naljepnice nude širok izbor motiva, od jednostavnih natpisa “dijete/djeca u autu” do personaliziranih dizajna prema željama kupaca. Osim toga, naljepnice mogu biti klasične samoljepljive ili praktične magnetne. Personalizirane verzije šalju se na uvid prije izrade kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo kupaca. Cedulje tako postaju pravi mali modni dodatak za svako obiteljsko vozilo.

Magnetne naljepnice za jednostavnu upotrebu

Osim što su estetski privlačne, Ceduljine naljepnice su i praktične. Zaboravite na klasične naljepnice koje mogu oštetiti boju vašeg automobila ili se teško skidaju sa stakla, kao one dosadne naljepnice sa  tehničkog pregleda vozila. Cedulja magnetne naljepnice jednostavno se postavljaju i skidaju, ne ostavljajući nikakve tragove ili oštećenja na vozilu. To je zapravo jedina naljepnica koja ne ostavlja ljepilo na površini vašeg vozila. Samo prislonite svoju cedulju i vozite dalje! Bez kompliciranog postavljanja ili brige oko pravilnog poravnanja. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost. Bez brige o blijedjenju ili oštećenju.

Što je novo kod Cedulje?

Vrlo je važno osigurati sigurnost djece u vozilima, a kako pomoći djeci s autizmom dosjetila se Dunja. Stvorila je posebnu liniju magnetnih naljepnica kako bi upozorila druge sudionike u prometu na prisutnost djeteta s autizmom u vozilu.

Često su djeca s autizmom osjetljivija na promjene. Korištenje magnetne naljepnice koja jasno signalizira prisutnost djeteta s autizmom u vozilu, kao i njegove moguće reakcije u slučaju sudara, omogućava drugim sudionicima u prometu da budu dodatno na oprezu.

Dunjina ideja promiče osviještenost i razumijevanje o potrebama djece s autizmom u društvu. Doprinosi stvaranju inkluzivnijeg okruženja u kojem se svako dijete, bez obzira na svoje individualne potrebe, osjeća sigurno. Također, roditeljima pruža dodatnu sigurnost tijekom vožnje. Ova ideja pokazuje kako jednostavna rješenja mogu imati velik i pozitivan utjecaj u našim životima, naglašavajući važnost empatije i podrške u prometu i svakodnevnom životu.

Kupnjom proizvoda poput Cedulje podržavate razvoj malih poduzetnika. Svoju Cedulju možete istražiti i kupiti putem njihovih službenih stranica na internetu te putem društvenih mreža poput Instagrama i Facebooka.

Cedulja je i sponzor naše “Ajme, ja sam roditelj! panel konferencije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Gdje popiti najbolju kavu u Berlinu? Otkrivamo vam top 20 lokacija 

Putovanja

Život u stresu: Otkrivamo vam tehniku kojom ćete smanjiti stres i povećati koncentraciju

Slow living

Spremite se za izlet: Što sve ponijeti za bezbrižno uživanje?

Lifestyle