Search
Close this search box.

Dječji festiVAL Jelsa: Radost za male i velike od 4. do 9. lipnja

Događanja

ajme_portal_post

Dječji festiVAL Jelsa, ili kako ga oni od milja zovu – Dječji val, vraća se u svom trećem izdanju s bogatim programom od 4. do 9. lipnja. Organiziran od strane Turističke zajednice Jelsa i nakladničke kuće Ibis grafika, prvotno osmišljen kao vikend za djecu. Naravno, festival je, kao i djeca kojoj je namijenjen, narastao. 

Svečano otvorenje na Trgu sv. Ivana

Festival će započeti svečanim otvorenjem na Trgu sv. Ivana gdje će nastupiti otočka djeca izvođači. Program uključuje nastupe školskog zbora, solističke izvedbe učenika glazbene škole, plesne točke malih članova KUD-a Jelsa, te moderne plesne izvedbe. Posebno se iščekuje i izvedba pobjedničke priče s ovogodišnjeg Dječjeg Pričigina “Sveti Luka izi pulentu”.

Raznovrsne radionice i edukativni programi

U narednih šest dana održat će se raznolike radionice na koju će organizirano dolaziti školarci i predškolci, a ni područne škole nisu zaboravljene. Bit će tu pletenja, plesanja, kemijskog istraživanja s Tinker Labsom Split, upoznavanja morske biologije sa znanstvenicima Instituta za oceanografiju, crtanja, slušanja sudio knjiga, kino projekcija, sajam biranih naslova za djecu i predavanje astronoma Korada Korlevića.

Zabavni dio programa uključuje i cirkuske akrobacije omiljenog “Svijeta čarolije”, koje će sigurno oduševiti sve prisutne. Ovaj spoj edukacije, umjetnosti i zabave čini Dječji festiVAL Jelsa događajem koji se ne smije propustiti.

Pomno proučite program festivala i pridružite se Dječjem valu u Jelsi: PROGRAM

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Donosimo veliki vodič ljetnih festivala

Događanja

Rođendanski party #girlsonlyputovanja o kojem će se još dugo pričati

Događanja

Burger fest ide na godišnji odmor

Događanja