Search
Close this search box.

Donosimo pregled vrhunskih serija koje su obilježile 2023. godinu. 

Lifestyle
ajme_portal_post

10 Najboljih serija 2023. godine

Ove godine serije ne samo da su privukle pažnju gledatelja svojim intrigantnim pričama, već su i osvojile vrhunske ocjene kritičara, postavljajući standarde kvalitete i originalnosti. Kroz ovaj članak, istražit ćemo deset najbolje ocijenjenih serija koje su obilježile godinu.

1. Happy Valley”, BBC

Kriminalistička drama koja prati Catherine Cawood, odlučnu policijsku narednicu u West Yorkshireu, dok se suočava s tragičnim događajima i mračnim zločinima u svom malom gradu.

2. “A Small Light”, National Geographic 

Serija s jedinstvenom perspektivom fokusira se na nizozemski par Miep i Jan Gies, ključne likove koji su pomogli Ani Frank tijekom Drugog svjetskog rata, pružajući novi pogled na poznatu priču.

3. “Reservation Dogs”, FX Productions

Komedija za mlade prati četvero tinejdžera iz Oklahome koji pokušavaju uštedjeti novac kradući kako bi ostvarili svoj san o putovanju iz Oklahome u Kaliforniju.

4. “Foundation”, Apple TV 

Znanstveno-fantastična serija temeljena na istoimenom romanu Isaaca Asimova prati skupinu prognanika koji se trude spasiti Galaktičko Carstvo dok se suočava s njegovim raspadom.

5. “Drops Of God”, Apple TV 

Serija prati Camille Leger, koja se mora suočiti s izazovom naslijeđivanja očeve ogromne vinske zbirke, vodeći je na putovanje do Tokija i otkrivanje tajni svog očeva naslijeđa.

6. “Cunk On Earth”, BBC & Netflix

Povijesna pseudodokumentarna serija koja humoristično istražuje evoluciju Zemlje kroz lažne činjenice i intervjue.

7. “Primo”, Amazon

Sitcom koji prati život tinejdžera iz San Antonija, balansirajući između škole, obitelji i društvenih očekivanja, temeljen na životu autora Shea Serrana.

8. “The Other Two”, Comedy Central

Komična serija o braći i sestri čiji se životi okreću naglavačke kada njihov mlađi brat postane iznenadna slavna osoba, donoseći smijeh i neočekivane obrate.

9. “Deadloch”, Prime Video

Kriminalistička parodija koja prati detektivke Dulcie Collins i Eddie Redcliffe dok se suočavaju s rastućim brojem ubojstava u izmišljenom tasmanijskom gradu Deadlochu.

10. “For All Mankind”, Apple tv

Appleova znanstveno-fantastična serija smještena u alternativnu stvarnost 1969. godine, istražujući scenarij što bi se dogodilo da svemirska utrka između SAD-a i SSSR-a nikad nije prestala.

Dok se opraštamo od 2023. godine, uzbuđeni smo zbog nevjerojatnih serija koje su oblikovale naše male ekrane. S krajem ove godine, ostaje nam samo čekati i vidjeti što nam 2024. donosi.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

Grše DALMATINO novi singl najtvrđe ikad

Lifestyle

Kako sam napustila struku i siguran posao, da bi pronašla SEBE

Kolumne