Search
Close this search box.

Grše DALMATINO novi singl najtvrđe ikad

Lifestyle

ajme_portal_post

Ovo je najtvrđe ikad jer san najtvrđi ikad – poručuje Grše u svom novom singlu “Dalmatino”. Fanovi su tražili tvrdo, dobili su tvrdo. Dalmatino nije singl, Dalmatino je tvrdi, čisti i neukroćeni statement. Grše ne podilazi trendovima – on ih postavlja.

Grše (je opet) tvrđi nego bilo koji Amer (Woo). I tako, jučer 15. travnja, vratili smo se nazad u sound Highlife-a, pjesme koja je 2021. lansirala Gršu u mainstream. I mainstream je ostao.

Sip, Mamma mia, Fantazija s pjevačicom Miach i Tokyo Drift s Mimi Mercedez singlovi su s novog i trećeg studijskog albuma triljskog repera i tekstopisca Grše (Grge Šipeka). Album je to čije singlove planira izbacivat jedan po jedan do kraja godine, a hrvatski Billboard ih ne može skinut s liste nikako. Gršina glazba ne samo da dominira hrvatskim glazbenim ljestvicama već je i nagrađena nagradom Cesarica Digital Bestseller za najuspješnijeg hrvatskog izvođača na streaming servisima 2023. godine.

Ipak, od Sip-a njegovi najvjerniji fanovi mole ga da vrati stari tvrdi sound. Jel Dalmatino vratio sound u doba Badr Haria i prvog albuma “Tilurium” – nije. Na tom albumu je bio ” tvrđi nego farid mekan nemogu parit u prsa oštricu ću zarit“. Ali u sound “Platinuma” iz 2021. definitivno je. Platinum je imao od najtvrđih do najosobnijih tekstova te izvarednu produkciju koju vode Mihovil Šoštarić Lockroom i Elmar Žerić El Maar. A sa svakim novim singlom zajedno dokazuju dokazuju svoj vrh regionalne hip hop scene.

Ono šta je sigurno dokazano, Grše je vrh i može radit šta god hoće i kad god hoće, bez obzira što itko traži od njega. Taj inat ga je i doveo ovdje. Realno, cijelo vrijeme se natječe samo sam sa sobom. Izbacuje hit do hita i svi singlovi s ovogodišnjeg albuma su prvi na Hrvatskom Billboardu. Zato, opustite se, prestanite tražiti poznato i uživajte u njegovoj kreativnoj vožnji.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Zašto je Ajme redakcija odustala od gledanja serije The Gentlemen?

Lifestyle

Proljeće u ritmu Rim Tim Tagi Dim

Kolumne

Treća sezona “Bridgertona”: Colin Bridgerton je novi “hot“ frajer?

Lifestyle