Search
Close this search box.

Inovativni okviri VonBogen okviri u optikama diljem Hrvatske

Lifestyle
ajme_portal_post

Zamislite spoj savršenog vida, osobnog stila i osjećaja društvene odgovornosti – to je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira. Od veljače dostupnu u optikama diljem Hrvatske novu kolekciju dioptrijskih okvira za žene i muškarce karakterizira kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Što čini VonBogen okvire posebnim?

Svi modeli okvira izrađeni su od kvalitetnog acetata ili laganog i čvrstog metala. VonBogen se okviri razlikuju od ostalih posebnim izborom boja i dizajna zbog čega i dalje iskaču iz mase.  

Ljubitelji odvažnog stila sigurno će ponovno doći na svoje novom kolekcijom koju krase neobični dioptrijski okviri poput sada već prepoznatljivih kocka-krug modela i jarke te šarene boje ovoga puta i u metalnoj, modernoj izvedbi.

dioptrijski-okviri-vanbogen

VonBogen je u novoj kolekciji pripremio nešto i za one koje više vole jednobojne crno ili bijele kombinacije tako da će svatko moći pronaći nešto za sebe i obogatiti svoj izgled daškom individualnosti.

Ali VonBogen kolekcija nije samo o modi i kvaliteti. Ona također podržava važne društvene inicijative. Tvrtka VonBogen podržava organizaciju Plant for the Planet koja ima za cilj sadnje 1.000 milijardi stabala na zemlji, kao i Honu Movement koji je iz oceana izvadio preko 100.000 kilograma plastike.

Savjeti za odabir pravih dioptrijskih okvira

Dioptrijski okviri više nisu samo pomoć za savršen vid, već su i izraz osobnog stila i modnog izričaja. Posjetite svoju optiku i pronađite svoj par VonBogen okvira uz pomoć ovih savjeta.

1. Pronađite oblik koji odgovara vašem licu

Različiti oblici lica bolje pristaju različitim oblicima okvira. Na primjer, okrugla lica često se bolje slažu s četvrtastim ili geometrijskim okvirima, dok ovalna lica dobro pristaju raznim oblicima.

Ako tvoje lice ima oštre kutove, poput pravokutnika, bolji su okviri koji su malo mekši, poput okvira s zaobljenim rubovima ili okvira koji imaju oblike poput leptira. Ako pak imaš srcoliko lice, možeš odabrati trapezne okvire da se uravnoteži oblik tvojeg lica.

2. Razmislite o boji i uzorku

Boja i uzorak dioptrijskih okvira mogu značajno utjecati na vaš izgled. Ako ćeš svoje dioptrijske okvire nositi svaki dan, možda ćeš htjeti odabrati boju i uzorak koji se lako slaže s različitim odjevnim kombinacijama. Na primjer, neutralne boje poput crne ili smeđe lako će se uklopiti sa svime što obučeš. Najvažnije je da odabereš boje i uzorke koji ti se sviđaju i koji odražavaju tvoj osobni stil

3. Udobnost je ključna kada su u pitanju dioptrijski okviri

Kada staviš dioptrijske okvire ne bi smjeli pritiskati ili stvarati nelagodu na tvojim ušima, nosu ili stranama lica. Okviri bi trebali lijepo sjediti na tvom nosu, ne kliziti s lica i ne ostavljati otiske na koži. Kad ih nosiš, trebao bi se osjećati kao da ih gotovo i ne primjećuješ!

Posjetite svoju optiku i pronađite svoj par VonBogen okvira koji će ne samo poboljšati vaš vid, već i izraziti vaš jedinstveni stil i podržati važne inicijative za bolju budućnost.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

Grše DALMATINO novi singl najtvrđe ikad

Lifestyle

Kako sam napustila struku i siguran posao, da bi pronašla SEBE

Kolumne