Search
Close this search box.

Kaval je nova gastro destinacija: Isprobajte najbolju pizzu i steak u Stobreču

Lifestyle

ajme_portal_post

Stobreč je od danas dobio novu gastronomsku zvijezdu! Restoran Kaval je novo mjesto koje će zadovoljiti sve ljubitelje vrhunske hrane i opuštajuće atmosfere. Ovaj restoran donosi spoj tradicionalne i moderne kuhinje. U ponudi su bruschette, nekoliko vrsta salata, sočni burgeri, napoletanske pizze iz krušne peći te razna mesna jela poput steakova i mesnih plata. 

“Kaval je stijena u Stobreču. Glavno ljetno kupalište mještana. Nekako se samo nametnulo da restoran tako nazovemo.”, otkrivaju nam vlasnici restorana Milica i Zvonimir Đonlić otkud ideja za ime.

Kaval nije samo mjesto gdje možete uživati u izvrsnoj hrani, već i mjesto gdje možete provesti kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima u ugodnom ambijentu.

Interijer s potpisom

Za atraktivan vizualni izgled restorana zaslužan je dizajner interijera Mihael Popovac, Popovac in art. Moderna interpretacija industrijskog stila spojena s tradicionalnim detaljima je bila nit vodilja. Dok je kompletno preuređenje i radove odradio vlasnik Zvonimir Đonlić sa svojom građevinskom firmom MANUFACTUM 2014 d.o.o., ne prepuštajući ništa slučaju i osiguravajući vrhunsku kvalitetu izvedbe.

Kombinacija moderno uređenog interijera i tople atmosfere Kaval čine savršenim odabirom za sve prigode – od obiteljskih ručkova do večernjih izlazaka. Ukoliko tražite restoran za proslavu nekog posebnog trenutka ili organizaciju eventa, kontaktirajte ih i rezervirajte termin.

Vrhunska ponuda za sva nepca

Jelovnik restorana Kaval nudi ponešto za svakoga, a ponajviše za ljubitelje dobrog mesa. Pri pripremi jela poseban naglasak je na kvaliteti, kako namirnica tako i gotovog obroka. Napoletana pizze se pripremaju po tradicionalnoj recepturi, a krušna peć im daje jedinstvenu hrskavost i bogatstvo okusa.

Ante, jedan od posjetitelja nam je kazao: “Pizza je odlična! Ukusna i bogata. Zasigurno ću doći ponovno i isprobati još neka jela, npr. steak, burger i burrata salatu.” 

“Ma pizza je ocjena 15/10!”, dodaje Sebastian, još jedan od posjetitelja.

Na pitanje namjeravaju li proširiti jelovnik, vlasnici odgovaraju: “Želja nam je da sva hrana koju nudimo bude uvijek jednako kvalitetna. Smatramo da to možemo postići samo ako se specijaliziramo za određena jela. U našem slučaju to su pizze i mesna jela, prvenstveno steak.”

Restoran Kaval možete posjetiti svakim danom od 11h do 24h na adresi Klanci 4 u Stobreču, a kako bi osigurali mjesto možete rezervirati unaprijed pozivom na broj 021 220 771.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Gdje popiti najbolju kavu u Berlinu? Otkrivamo vam top 20 lokacija 

Putovanja

Život u stresu: Otkrivamo vam tehniku kojom ćete smanjiti stres i povećati koncentraciju

Slow living

Spremite se za izlet: Što sve ponijeti za bezbrižno uživanje?

Lifestyle