Search
Close this search box.

Nakit s potpisom Mickey handmade, od sada, možete pronaći u BIPA poslovnicama

Lifestyle

ajme_portal_post

Poznate ogrlice potražite i u Bipi!

Uzbudljive vijesti za sve ljubitelje Mickey handmade nakita! Od sada, popularne nevidljive ogrlice možete pronaći u čak 33 odabrane Bipa poslovnice diljem Hrvatske kao dio ekskluzivne ljetne kolekcije. Velike čestitke dizajnerici Anđeli Šušnjari na ovom uspjehu!

Zašto su ove nevidljive ogrlice posebne?

Nevidljive ogrlice Mickey handmade savršene su za ljetne dane kada želite dodati dašak elegancije svojoj odjevnoj kombinaciji. Lagane su i diskretne, izrađene od materijala i boja koji su decentni, no ipak uspijevaju istaknuti svaki outfit. Svaka ogrlica je unikatna, ručno izrađena u Hrvatskoj.

Prirodni materijali iz Hrvatske

Ogrlice su izrađene od prirodnih materijala, među kojima je i Brački kamen. Svaki je jedinstven i različit, što svakoj ogrlici daje poseban pečat i osobnost. Ova pažnja prema detaljima i korištenje prirodnih materijala rezultira nakitom koji nije samo estetski privlačan, već i ekološki prihvatljiv.

Dostupne u 33 Bipa poslovnice

Nevidljive ogrlice Mickey handmade možete pronaći u Bipa poslovnicama na sljedećim lokacijama: Rab, Opatija, Mali Lošinj, Crikvenica, Omišalj, Senj, Poreč, Rovinj, Umag, Pula, Krk, Vodice, Imotski, Zadar, Split, Makarska, Trogir, Korčula, Bibinje, Novalja, Benkovac, Plitvice i Dubrovnik. U nekim od ovih gradova ogrlice su dostupne na više lokacija.

Mickey handmade nakit već devet godina osvaja srca svojim ručno izrađenim komadima koji su se do sada mogli kupiti samo online i putem društvenih mreža kao što su Facebook i Instagram.

Posjetite najbližu Bipa poslovnicu i otkrijte savršen ljetni dodatak koji će podići svaku vašu odjevnu kombinaciju! 

Mickey handmade je i sponzor naše “Ajme, ja sam roditelj! panel konferencije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Gdje popiti najbolju kavu u Berlinu? Otkrivamo vam top 20 lokacija 

Putovanja

Život u stresu: Otkrivamo vam tehniku kojom ćete smanjiti stres i povećati koncentraciju

Slow living

Spremite se za izlet: Što sve ponijeti za bezbrižno uživanje?

Lifestyle