Search
Close this search box.

Omiški Galeb u novom ruhu

Lifestyle

ajme_portal_post

Otovrena preuređena trgovina domaćeg branda Galeb

Foto: Igor Jakšić

Na ušću rijeke Cetine, početkom  90-ih, na radost Omišana, ali i njihovih gostiju, otvorena je prva trgovina domaćeg brend Galeb. Od tada pa sve do danas, kontinuirano rade na širenju maloprodajne mreže, tako danas diljem Lijepe naše imaju 40 prodavaonica.

A u srijedu je poseban dan bio za omiškog Galeba kao i za njegove djelatnike. Naime, na mjestu gdje je sve počelo, održano je predstavljanje novog  vizualnog identiteta i koncepta uređenja prodajnog mjesta. Prva Galebova prodavaonica, koja za mnoge ima sentimentalnu, ali i tradicijsku vrijednost, svojim ugodnim ambijentom osvaja odmah na prvu. 

U današnjem užurbanom svijetu, složit ćete se da je najvrjednija stvar pronaći mjesto u kojem se možete osjećati potpuno ugodno, baš kao i u odjeći koju nosite. Upravo to je Galebova vizija.

Ugodna atmosfera

Moderniziran stil, opremljen je najsuvremenijim tehnološkim rješenjima kako bi kupcima osigurali poseban i inovativan doživljaj kupovine. Osim boljeg načina izlaganja proizvoda, naglasak je i na novim elementima dizajna koji daju toplinu prostoru i veću preglednost trgovine. 

U prostoru prevladavaju prirodne boje i teksture, koje ujedno reflektiraju sam brend  koji se bazira na kvaliteti, prirodnim materijalima i zdravstvenoj ispravnosti proizvoda koji nastaju u vlastitom proizvodnom pogonu u Omišu.

A na umijeće, vještine i znanje svojih djelatnika posebno je ponosan direktor Josip Aračić.

„Hvala svim djelatnicima i timu koji nas čine onim što zapravo jesmo. Sve ove godine, oni su ti koji nose vrijednosti tvrtke, kao i investicijske projekte uključujući i ovaj zbog kojeg smo danas ovdje. 

Posebno hvala timu koji je srčano i multidisciplinarno radio na ovom projektu sve tjedne koji su iza nas kako bi ga u konačnici uspješno realizirali. Ova prodavaonica je naš ponos“, istaknuo je Aračić.

Punta 5 nije slučajan broj

Galebova prodavaonica na adresi Punta 5 ima simbolično značenje. Broj pet nije slučajan.

„Ovo je peti dućan uređen po novom konceptu. Nalazi se na adresi Punta 5. A samoj realizaciji projekta možemo dati ocjenu odličan (5)“, pojasnio je Aračić te istaknuo da nastavljaju s uvođenjem novog koncepta i u ostale prodavaonice.

Do kraja godine planiramo u još četiri poslovnice primijeniti novi koncept, a nakon toga i preostale trgovine“, naglasio je direktor Galeba te proglasio otvorenje novouređene prodavaonice.

„Neka bude na zadovoljstvo kupcima i uspjeh tvrtki“ zaključio je na kraju pozdravnog govora Josip Aračić.

Novouređena prodavaonica u Omišu je pobrala i interes javnosti pa su tako na event povodom otvorenja, ovaj domaći brend došle podržati brojne osobe iz javnog i društvenog života.

Posebno oduševljenje izazvala je, kako je mediji vole nazivati, ‘čudo od djeteta’, Gabriela Baričić uz pratnju Ivana Peraka kad je zavidnim vokalnim sposobnostima. Zapjevala prigodnu Oliverovu pjesmu ‘Galeb i ja’ te Cocinu ‘Dalmacija, more, ti i ja’. Gosti su u prirodnoj, opuštenoj atmosferi uživali u dalmatinskim notama ali i delicijama. A upravo u tom ‘moodu’ imali su se prilike upoznati i s najnovijom kolekcijom inspiriranom Mediteranom kao morem kultura te prepoznatljivim opuštenim i prirodnim stilom.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Gdje popiti najbolju kavu u Berlinu? Otkrivamo vam top 20 lokacija 

Putovanja

Život u stresu: Otkrivamo vam tehniku kojom ćete smanjiti stres i povećati koncentraciju

Slow living

Spremite se za izlet: Što sve ponijeti za bezbrižno uživanje?

Lifestyle