Search
Close this search box.

Proslava 20 Godina: Glamur i stil na rođendanu Extravagant magazina

Događanja
ajme_portal_post

U četvrak, 7. prosinca 2023., Rijeka je postala epicentar glamura i zabave dok je Extravagant magazin proslavljao svojih prvih 20 godina postojanja. Kulturno središte Rijeke, Export Drvo, ugostilo je više od 700 uzvanika koji su došli zajedno proslaviti ovaj veliki jubilej.

Večer je bila popraćena sjajem svjetala, modom i uzbuđenjem koje nosi Extravagant. Gosti su imali priliku uživati u piću, a atmosferu je dodatno obogatio izuzetan tim ljudi koji stoji iza ovog uspješnog magazina. Na čelu s urednicom Majom Uremović, naš domaćin bila je i novinarka Adriana Karuza, čije su stručne ruke već dugo ostavile svoj pečat na magazinu.

extravagant-rijeka

Među mnoštvom uzvanika istaknula su se i poznata lica, ne samo glazbena i modna, već i nekoliko poznatih influencerica koje su dodatno uljepšale svečanu večer. Dame su zračile posebnim sjajem, a gospoda je izvukla najbolje toalete povodom ovog rođendana.

extravagant-rijeka

Jedan od vrhunaca večeri bila je prezentacija Cannella Apple Cinnamon likera, koji je osvojio srca prisutnih svojim jedinstvenim okusom i aromom. S obzirom na raznolikost ponude pića, ova posebna poslastica istaknula se kao favorit među gostima.

Glazbeni dio večeri otvorili su Groovesi, stvarajući ugodnu atmosferu koja je vodila prema vrhuncu večeri. Finale su predstavili Infinity, a na njihovu pozornicu pridružio se i poznati glazbenik Damir Kedžo s dvije pjesme, što je dodatno podiglo uzbuđenje među gostima.

Osim glazbenog doživljaja, posjetitelji su imali priliku zabilježiti trenutke provedene na proslavi zahvaljujući nekoliko kutaka za fotografiranje postavljenih diljem prostora.

Proslava 20 godina Extravagant magazina bila je nezaboravan doživljaj ispunjen glamurom, glazbom i iznimnim trenucima. Rijeka je bila mjesto gdje su se spojile strast i uspjeh, obilježavajući dva desetljeća prisutnosti magazina koji je ostao vjeran svojim temama – news, fashion, beauty, interview i lifestyle.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

U zagrebačku Arenu stižu najpoznatiji svjetski DJ-evi na STEREOSONIC

Događanja

Kolesterol kod djece: Zdrave navike od najranije dobi značajno smanjuju rizik za razvoj bolesti srca i krvnih žila

Događanja