Search
Close this search box.

Prva rotacijska autosjedalica na svijetu koja se koristi do čak 6.godine!

Lifestyle

ajme_portal_post

Što je to 3u1? Postavljanje na ISOfix bazu ili pojasevima? Koliko je praktična rotacija kod sjedalice? Samo su neka od pitanja s kojima se susreću gotovo svi roditelji na početku pripreme za dolazak novog člana. Izbor prave autosjedalice ključan je za maksimalnu sigurnost i udobnost u vožnji. S obzirom na velik broj različitih modela autosjedalica, odabir je često vrlo zbunjujuć. Upravo zato BeSafe je osluškivao želje i potrebe roditelje te nakon četiri godine istraživanja i predanog rada osmislio jedinstveni koncept. Beyond sustav kombinira sve što roditeljima treba – sigurnost, udobnost i fleksibilnost!

BeSafe Beyond sustav tako pruža sve što je djetetu potrebno od rođenja do šeste godine. Sastoji se od jedne rotacijske ISOfix baze, BeSafe Go Beyond sjedalice za novorođenče i BeSafe Beyond 360 sjedalice koja se može koristiti do šeste godine. 

Beyond koncept u Splitu je premijerno predstavljen na našoj “Ajme, ja sam roditelj!” panel konferenciji koja se održala prošli mjesec u hotelu Briig. Sudionici konferencije su tako prvi na našem području imali prilike uživo vidjeti i isprobati koncept koji već sad oduševljava roditelje diljem svijeta.

Inovativno rotacijsko jaje s ležećim položajem

Svi znamo kako bebe često spavaju, posebice tijekom vožnje automobilom. Sigurno se pitate je li sigurno za vašu bebu da leži u autu dok vozite? U drugim slučajevima, odgovor na to pitanje je  “ne” . Optimalni kut vožnje za bebe je 45° što ne odgovara ležećem položaju u autosjedalici. No, uz Go Beyond nema razloga za brigu jer je BeSafe mislio i na to.

Najnovija inovacija Active Lay Flat ™ osigurava da beba putuje sigurno, čak i u ležećem položaju. U slučaju nesreće, sjedalica će se automatski pomaknuti u sjedeći položaj, osiguravajući pravi kut potreban za bebu! Koliko je to savršeno?!

Zbog maksimalne fleksibilnosti, Go Beyond se u automobil može postaviti ili sigurnosnim  pojasevima automobila ili na rotacijsku ISOfix bazu. Ako imate dva auta od kojih je jedan s ISOfixom, a jedan bez, Go Beyond je idealno rješenje za vas.  

Jeste li već čuli da se, zbog prevelikog nagiba sjedala u autu, neke sjedalice ne mogu postaviti na ISOfix bazu jer se s njom ne može postići idealan kut nagiba za bebu? Uz Beyond rotacijsku bazu uopće ne morate razmišljati imate li prestrma ili preravna sjedala u autu jer ona ima integriranu tehnologiju koja vam omogućava da je postavite u bilo koji automobil, bez obzira na nagib samih sjedala!

Rotacija prema vratima olakšat će svakodnevna putovanja, a mogućnost korištenja sjedalice do čak 87 cm razveselit će brojne roditelje, posebice one visoke. Naslon za glavu jednostavno se podešava u 10 razina, a podizanjem naslona automatski se podižu i pojasevi što dodatno olakšava prilagodbu sjedalice visini bebe.

U ugodnim vožnjama u ležećem položaju bebe će uživati u automobilu, ali i na kolicima, što Go Beyond sjedalicu čini idealnim suputnikom za duge šetnje. Kako bi te šetnje bile još ugodnije, sjedalica ima potpuno prilagodiv krović koji štiti bebu od sunca sa svih strana. 

Još jedna novost kod ove sjedalice je ta da je certificirana za let avionom. To su savršene vijesti za sve putoholičare koji neće trebati razmišljati o iznajmljivanju sjedalice na novoj destinaciji.

Jedina rotacijska sjedalica na tržištu s vlastitim pojasevima do 125 cm

Što kad bismo vam rekli da u jednoj sjedalici možete voziti dijete od 6 mjeseci do 6. godine i cijelo vrijeme koristiti pojaseve sjedalice, rotirati je za 360 stupnjeva i da ju možete postaviti u bilo koji auto bez obzira na nagib sjedišta? Znamo da zvuči nevjerojatno (i nama je), ali upravo sve to BeSafe Beyond 360 pruža!

Zapamtite, suprotan smjer vožnje sigurniji je 5 puta! Uz Beyond 360 sjedalicu on je prvi put u povijesti moguć na ISOfix bazi do 22 kg, odnosno do 125 cm uz proširen prostor za noge do 16 cm te praktičnu rotaciju prema vratima za lakše stavljanje i vađenje djeteta iz sjedalice.

Autosjedalica koja traje

Količina materijala je smanjena time što su obje sjedalice i baza izrazito lagane i time što se za njihovu izradu koriste novi izdržljivi materijali koji se mogu reciklirati. To je ujedno i produžilo životni vijek Beyond koncepta na nevjerojatnih 15 godina. Korištenjem iste baze za autosjedalicu za novorođenče i sjedalicu za malu djecu od rođenja do 6 godina, smanjuje se i količina materijala korištenog tijekom proizvodnje. Tako je BeSafe još jednom pokazao svoju usmjerenost prema zaštiti okoliša.

I zato od ovog ljeta odabir prave sjedalice više neće biti zbunjujuć. Rješenje za sve vaše potrebe nalaze se u jednom sustavu: BeSafe Beyond! Ako je i vas ovaj koncept oduševio kao nas, ne zaboravite se prijaviti na listu čekanja na najnaj.eu i prvi doznajte kad će biti dostupan na hrvatskom tržištu.

Ako vas zanima više o ostalim autosjedalicama pročitajte na ovom linku.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Wabi-sabi: Umjetnost jednostavnosti koja očarava Instagram svijet

Lifestyle

Kako dobiti povišicu?

Lifestyle

Imaš ideju, nemaš Prostor? Inovativna priča iz Splita

Lifestyle