Search
Close this search box.

Rotary Forum – “Umjetna inteligencija: stvaranje novih obzora”

Događanja

ajme_portal_post

Iskusni stručnjaci na MEDILS-u dijele svoja znanja o AI na 12. Rotary Forumu

Rotary Klub Split s ponosom najavljuje svoj nadolazeći tradicionalni 12. Rotary Forum, “Umjetna  inteligencija: stvaranje novih obzora”, koji će se održati u subotu, 24. veljače 2024. godine, od  9:00 do 13:45 sati, u MEDILS-u (Mediteranski institut za istraživanje života), na adresi Šetalište  Ivana Meštrovića 45, Split. 

Istaknuti stručnjaci otkrivaju utjecaj AI na društvo i poslovanje – Pridružite se na 12. Rotary Forumu 2024. u Splitu!

Forum će okupiti istaknute stručnjake iz područja umjetne inteligencije kako bi podijelili svoja  znanja i perspektive o utjecaju AI-a na društvo, poslovanje i svakodnevni život. Cilj je  potaknuti dijalog i razumijevanje o AI tehnologijama i njihovom značaju za budućnost. 

Ovogodišnji forum donosi jedinstvenu priliku za upoznavanje s vodećim stručnjacima i  praktičarima u polju umjetne inteligencije. Ivan Biliškov, direktor Codeasy-a i osnivač AI startupa Necogi, približit će kuda ide razvoj AI, Anja Barešić s Instituta Ruđer Bošković istražit će  primjenu AI u medicini, dok će Martina Silov, predsjednica CroAI-a, govoriti o tome što se  događa u Hrvatskoj. Jan Štedul predstavit će svoje inovativne pristupe u AI marketingu, a Jelena Jelušić, s bogatim iskustvom u upravljanju ljudskim potencijalima, istražit će utjecaj AI-a na  radnu psihologiju. Ernest Vlačić i Saša Mladenović će doprinijeti svojim akademskim  perspektivama na utjecaj AI na obrazovanje. 

Ulaz je slobodan, potrebna je samo vaša registracija!

Rotary Club Split poziva širu javnost, poslovnu i akademsku zajednicu, kao i mlade ljude da se pridruže važnom dijalogu o umjetnoj inteligenciji (AI) kroz seriju predavanja i panel diskusiju. Forum pruža jedinstvenu priliku za proširenje horizonta i učenje o AI tehnologijama koje će oblikovati naše sutra.

Ulaz je besplatan, a osiguran je i besplatan parking na lokaciji, uz laku dostupnost autobusnim prijevozom. Svi zainteresirani mogu pronaći dodatne informacije o forumu i izvršiti registraciju posjetom službenoj web stranici: https://www.rotary-split.hr/forum.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Specialty kava koju morate probati: D16 i Amokka pozivaju vas na nezaboravan event u Splitu!

Događanja

Galerija Meštrović domaćin izložbi Petra Dolića

Događanja

Rubix Festival u Porto Montenegru: Spektakl koji ne smijete propustiti

Događanja