Search
Close this search box.

Šapice” – dječja predstava s važnim porukama oduševila Split

Događanja
ajme_portal_post

Danas su sjedala Kazališta Lora u Splitu bila kompletno puna i to u dva termina, jutarnjem i popodnevnom.

Imali smo privilegiju uživati u spektakularnoj predstavi “Šapice“, koja je osvojila srca kako prisutnih najmlađih, i njihovih roditelja. Ova genijalna predstava autora Slavka Sobina, uz odličnu glumu Katarine Baban, bila je nezaboravno iskustvo, ispunjeno smijehom i dubokim porukama.

Slavko Sobin, poznati glumac i pisac knjiga za djecu, stvorio je čaroban svijet kroz priču o dva neobična psa čije prijateljstvo postaje snažna lekcija o važnim životnim vrijednostima.

sapice-lora-predstava

Ova suvremena bajka prati interakciju pudlice Done i uličnog mješanca Mrša, čije se sudbine spajaju na ulici pred Božić. Njihovo prijateljstvo razvija se kroz zabavne avanture, istovremeno prenoseći poruke o važnosti prijateljstva, tolerancije i prihvaćanja različitosti. Autor nas je podsjetio da uživanje u jednostavnim stvarima života često donosi najveću sreću.

“Šapice” će vas oduševiti na zaista jedinstven način, jer ovdje nije riječ o uobičajenom kazališnom iskustvu. Glumački duo Slavko Sobin i Katarina Baban briljirao je na pozornici, stvarajući čaroban svijet koji je publiku doveo do suza od smijeha. Mlada publika imala je priliku aktivno sudjelovati u samoj predstavi, stvarajući posebnu interakciju između glumaca i gledatelja. Kako bismo sačuvali doživljaj iznenađenja, nećemo vam otkriti sve detalje.

Nakon velikog uspjeha Sobinove prve slikovnice “Šapice”, koja je osvojila srca čitatelja diljem zemlje, autor je napisao još tri nastavka. Po odlasku iz kazališta, mnoga su djeca tražila svoje roditelje da nabave sve knjige ovog talentiranog autora, ali i pitala Slavka kada će drugi nastavak predstave.

– Nadamo se da radimo dobar posao s ovom predstavom trenutno. Iznimno sam sretan nakon ove dvije današnje izvedbe. Hvala ti Splite. Za sve one koji su propustili današnje izvedbe, ne brinite Šapice” će se vratiti u Split 20. prosinca u 18 sati u dvoranu Lora. – poručio je Slavko.

Također, djeca otoka Hvara imat će priliku doživjeti čaroliju ove predstave u Starom Gradu 12. prosinca, u Hvaru 13. prosinca. Nakon toga igraju 19. prosinca u Gradacu u 12 sati, a Podgori u 16 sati.

Ne propustite priliku da se smijete, poučite i provedete nezaboravno vrijeme s obitelji uz predstavu koja ostavlja trajan utisak – “Šapice”. Požurite po svoju kartu, sigurni smo da će i vas Don(n)a i Mrša(aj ća) oduševiti!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Za Praznik rada svi u Komižu na prvi Dječji festival – Kalanko

U Splitu se ovog četvrtka održava treća mini PR konferencija

Događanja

Panel kreativnosti i menadžmenta u Solinu

Događanja