Search
Close this search box.

Savršeno mjesto za nezaboravan rođendan u Trogiru!

Događanja
ajme_portal_post

Konjički Klub Hanako
Plano bb, 21220 (Trogir)

Konjički klub Hanako u Trogiru pruža jedinstveno iskustvo proslave rođendana koje će oduševiti sve male i velike ljubitelje konja. Ovaj idilični klub, smješten u srcu prirode, nudi nevjerojatnu priliku da se proslava rođendana pretvori u avanturu ispunjenu smijehom, igrom i ljubavlju prema životinjama.

Slobodno trčanje i igra

Uživajte u jedinstvenom iskustvu jahanja, prilagođenom svim uzrastima. Instruktori će voditi male jahače kroz čarobne staze, dok će i roditelji otkriti radost zajedničkog jahanja.

Krenite na nezaboravno putovanje kroz maleni zoo vrt. Djeca će maženjem upoznati ne samo konje već i koze, kozliće, pse, mačke, koke i patkice – stvarajući s njima posebna prijateljstva.

Pod otvorenim nebom, djeca će imati priliku kanalizirati svoju kreativnost. Bojice, papir i prirodno okruženje inspirirat će ih na stvaranje malih umjetničkih remek-djela.

Osim u organiziranim aktivnostima, djeca mogu uživati u slobodnom trčanju i igrama na prostranim livadama, a to će im pružiti slobodu i radost bez ograničenja.

Kako slaviti rođendan u Hanako?

U Konjičkom klubu Hanako, svaki rođendan postaje posebno iskustvo koje će djeca pamtiti zauvijek. Ovdje se stvaraju uspomene koje nadmašuju očekivanja, isprepletene ljubavlju prema konjima i radosti dječje igre.

Proslava rođendana u konjičkom klubu Hanako nije ograničena vremenom – opušteno se prilagođava potrebama djece.

Kontakt informacije

  • Plano, Trogir
  • 098 136 6631
  • ana.gulin.mocic@gmail.com
Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Za Praznik rada svi u Komižu na prvi Dječji festival – Kalanko

U Splitu se ovog četvrtka održava treća mini PR konferencija

Događanja

Panel kreativnosti i menadžmenta u Solinu

Događanja