Search
Close this search box.

Spa Ceylon event u Splitu: Magično jutro uz yogu, matchu i brunch

Lifestyle

ajme_portal_post

U nedjelju 26.5. u Splitu smo imali priliku uživati u jutru punom opuštanja, pokreta, mirisa i okusa.

Druženje smo započeli razgovorom s gospodinom Shalinom Balasuriyom, suosnivačem ayurveda wellness brenda Spa Ceylon. Podijelio je s nama priču o ayurvedi, 5000 godina starom holističkom pristupu kojem je u fokusu dug i zdrav život, te ravnoteža uma, duha i tijela. 

De-stress za život bez stresa

U moderno vrijeme jedan od glavnih uzroka neravnoteže u našem životu je stres. 

Pažljivim odabirom prirodnih sastojaka kao što su tamjan, limeta i sandalovina, kreirana je Spa Ceylon De-stress linija.u Naša mlada i iznimno talentirana pjevačica Antonija Dora Pleško kaže da joj je ta linija omiljena. Uz De-stress opuštajuću maglicu i De-stress umirujući balzam opustili smo se, umirili i pripremili za nezaboravno iskustvo yoga prakse vođene od strane yoga terapeuta Ivana Gaće. Uživali smo u svakom položaju, pokretu, dahu. Posebno zadovoljstvo iskazala je splitska dizajnerica i stilistica Katarina Smolić, svojim pratiteljima poznatija kao Kata s plakata.  Ivan joj je bio prvi yoga instruktor, a vjerna je ljubiteljica Spa Ceylon brenda od njegovih prvih dana u Hrvatskoj. Mia Martinac Babić, mag. nutricionizma iz centra Holos, koja stoji iza instagram profila Babarin Nutricionizam, posebno je pohvalila prirodne sastojke u Spa Ceylon proizvodima koji svojim nježnim učinkom na cjelokupni organizam služe kao izvrsna podrška pravilnoj prehrani i postizanju balansa organizma.

Wellbeing doživljaj uz Spa Ceylon i Materia matcha

Za potpuni wellbeing doživljaj pobrinula se Zrinka Blažević iz Materia wellbeing brenda. Zrinka nam je pripremila matcha latte u toploj i iced varijanti. Ispričala je zanimljivosti i istaknula brojne prednosti koje konzumiranje matche ima za naš organizam. Osim što je svojevrsna zdrava alternativa kavi, matcha je i jedan od najzdravijih napitaka na svijetu. Upravo radi brojnih benefita za naš organizam – podiže energiju, poboljšava fokus i koncentraciju, ubrzava metabolizam i djeluje meditativno. Redovito konzumiranje matche obnavlja stanice iznutra – čime nas ona i pomlađuje. To su nam potvrdile i Debela Barbara, Slavica de Jong i Marija Čamber koje posebno uživaju u ritualu pripreme ovog čarobnog napitka.

Ukusni brunch u predivnom ambijentu Briig hotela, do kraja nas je razmazio. Da nam ništa ne nedostaje pobrinula se voditeljica marketinga i prodaje Briig hotela, Marina Ramljak Tomić.

Druženje se nastavilo u opuštenom tonu, a tema za razgovor nam nije nedostajalo. 

Velike zaljubljenice u putovanja, Jelena Hrga koja je Sri Lanku posjetila već dva puta i rado bi se vratila opet, i Ivana Visković (Lutalica Naja) koja tek planira otkriti njene čari, iskoristile su priliku i dobile nekoliko korisnih preporuka koje je g. Shalin kao veliki zaljubljenik u svoj rodni otok, rado podijelio. Podršku ovakvom pristupu postizanja uravnoteženog i ispunjenog života pružila je i svestrana Ana Babić, kojoj je opuštena atmosfera ovog druženja uljepšala vikend.

Zrinka iz Materie nam je pričala kako joj je put u Japan zauvijek promijenio život i pogled na svijet, ali i otvorio nove poslovne mogućnosti.

Važnost života u ravnoteži

Kroz opuštajuću yoga praksu, mirisne Spa Ceylon proizvode i osvježavajuću matchu, sudionici su osjetili kako mali rituali mogu doprinijeti ravnoteži duha i tijela. U današnjem svijetu, gdje stres često dominira našim svakodnevnim životom, ovakvi trenutci opuštanja nisu luksuz, već potreba. Pronaći vrijeme za sebe, za rituale koji nas umiruju i obnavljaju, ključno je za očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja. Ovaj događaj nas je inspirirao da uvrstimo više takvih trenutaka u našu rutinu.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Gdje popiti najbolju kavu u Berlinu? Otkrivamo vam top 20 lokacija 

Putovanja

Život u stresu: Otkrivamo vam tehniku kojom ćete smanjiti stres i povećati koncentraciju

Slow living

Spremite se za izlet: Što sve ponijeti za bezbrižno uživanje?

Lifestyle