Search
Close this search box.

“Split za djecu” poziva: Besplatnim vlakićem dođite na pričaonicu Jelene Pervan

Događanja

ajme_portal_post


Split za djecu priprema nešto što će oduševiti cijele obitelji. Mnogima omiljena dječja spisateljica Jelena Pervan održat će 9.6. (nedjelja) s početkom u 10 sati besplatnu pričaonicu u Amfiteatru u Dječjem gradu na Marjanu!

“Prije dvije godine smo Jelena i ja organizirale njenu prvu besplatnu pričaonicu na Marjanu. Više od same djece oduševljenija je bila upravo Jelena, koja tu marjansku avanturu pamti kao jednu od najdražih pričaonica koje je vodila. Zbog toga mi je predložila da ponovimo to iskustvo, ali u malo drugačijem ruhu”, kazala je Romana Ban, pokretačica projekta Split za djecu.
Tako će ovaj put Jelena pripovijedati priču o kuharu i kralju, po motivima iz slikovnice “Kuhar i
kralj” u izdanju Ibis grafike. Uz to, zahvaljujući sponzorskoj podršci hrvatskog brenda opreme za bebe Dada&Rocco, najsretniji pričoljupci dobit će priliku uživati u besplatnoj vožnji vlakićem od grada do pričaonice na Marjanu.

“S obzirom na ograničen broj mjesta, nažalost, u vlakiće nećemo moći primiti sve zainteresirane. Odabrat ćemo sretnike temeljem najbrže prijave putem obrasca koji će u svoj sandučić elektronske pošte ove nedjelje, 2.6., dobiti svi pretplatnici Split za djecu newslettera”, objasnila je Romana.


Upute za prijavu na newsletter možete naći na Instagram i Facebook stranici Split za djecu, platformi na kojoj Romana objavljuje informacije o različitim događajima i sadržajima za djecu u Splitu i okolici. Sama pričaonica na Marjanu zapravo je prva najavna aktivnost trodnevnog Festivala Split za djecu, u sklopu kojeg će se početkom listopada, uz podršku Grada Splita, održati brojne besplatne aktivnosti za djecu, kao i konferencija za roditelje i stručnjake koji rade s djecom.

“Već nekoliko mjeseci traju pripreme za Festival Split za djecu i iznimno se veselim svemu što nas čeka! Više informacija moći ćete uskoro dobiti putem kanala Split za djecu”, najavljuje Romana Ban.

I mi se veselimo, a dotad – vidimo se na Marjanu 9.6.!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Donosimo veliki vodič ljetnih festivala

Događanja

Rođendanski party #girlsonlyputovanja o kojem će se još dugo pričati

Događanja

Burger fest ide na godišnji odmor

Događanja