Search
Close this search box.

Saznajte sve o putovanjima i poslušajte svjetske priče na “Out Of Office” konferenciji

Događanja
ajme_portal_post

Saznajte sve o budućnosti i trendovima u svijetu putovanja. Poslušajte inspirativne priče na putničkoj konferenciji Out Of Office koja se održava 1. i 2. ožujka 2024., u Zagrebu.

Putovati nikad nije bilo jednostavnije i uzbudljivije. Svjetske destinacije su dostupnije nego ikad prije zahvaljujući brojnim niskobudžetnim letovima i opcijama kao što su couchsurfing i home exchange koje posve eliminiraju trošak smještaja dok nam umreženost omogućava da budemo spontani bez planiranja unaprijed! Međutim, jeftini let, sama lokacija i izležavanje na plaži nisu više dovoljni. Generacija smo koja putuje radi novih iskustava i istraživanja različitih kultura, a ne samo radi odmora. Više nismo samo turisti, nego pravi putnici. Upravo za takve putnike osmišljena je konferencija Out Of Office, koja se održava 1. i 2. ožujka 2024., u Zagrebu u Algebra Spark Event Spaceu.

Putnici – za putnike 

Događanje je posvećeno svim putnicima, avanturistima, ljubiteljima putovanja, ali i onima koji tek kreću na neka od svojih prvih putovanja, a ne znaju kako i gdje! “Out Of Office” savršena je prilika da se povežete s istomišljenicima, razmijenite iskustva, saznate nove svjetske trendove u svijetu putovanja, čujete inspirativne priče putnika, sudjelujete na raznim radionicama, dobijete ideje kako putovati bolje i povoljnije te sklopite nova prijateljstva! “Nakon prošlogodišnje prve konferencije i odličnih reakcija posjetitelja, vrijeme je za drugo izdanje putničke konferencije s još bogatijim programom i inspirativnim i zanimljivim govornicima. Cilj konferencije je potaknuti ljude da više borave izvan kuće i ureda, poručiti im da putovanja ne moraju nužno biti skupa i zahtjevna, ohrabriti mlade na putovanja i čuti vrijedne savjete iskusnih putnika. Konferencija je to za putnike – od putnika!”, govori Lora Pleško, organizatorica konferencije i poznata putoholičarka te dodaje da će naglasak ovogodišnje konferencije biti na obiteljskim putovanjima koja su u stalnom porastu.

Tko su Out of office putoholičari 

Putoklinci će otvoriti konferenciju i potaknuti obitelji da putuju s djecom time što će im pokazati da su takva putovanja najljepša putovanja unatoč ponekim izazovima,  a pridružit će im se i drugi predavači i podijeliti svoja iskustva i savjete za putovanja s djecom. Poznati avanturisti Davor Rostuhar i Goran Blažević će sa publikom podijeliti svoje živopisne doživljaje, a blogerice i travel influencerice Ana Mihaljević i Bojana Matkovikj će ispričati kako putovati uz rad. 

Aktivnosti na konferenciji 

Uz brojne predavače i pregršt korisnih informacija o putovanjima, posjetitelje očekuje i Forest bathing, crtanje portreta na licu mjesta, putnički kviz lovkinje Morane Zibar, a za dobru  atmosferu pobrinut će se voditeljica Ida Prester. Poznati restoran Thai Thai Street Food zadužen je za ukusni ručak ravno iz ruku Tajlanđanki, a na kraju druženja posjetitelje očekuju i vrijedne nagrade.

Pridružite se konferenciji “Out Of Office” i zajedno istražimo nove horizonte! Cjelokupni program i sve detalje saznajte na službenoj stranici i društvenim mrežama konferencije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

U zagrebačku Arenu stižu najpoznatiji svjetski DJ-evi na STEREOSONIC

Događanja

Kolesterol kod djece: Zdrave navike od najranije dobi značajno smanjuju rizik za razvoj bolesti srca i krvnih žila

Događanja