Search
Close this search box.

Vlatko Štampar – 15 godina Smijeha

Događanja
ajme_portal_post

U rekordnom roku planule ulaznice za dva nastupa u Lisinskom

Samo oni najbrži stigli su osigurati svoje mjesto za dva nastupa najboljih, najdražih, najcrnjih, najiskrenijih fora iz petnaestogodišnje karijere stand-up komičara Vlatka Štampara. Uz samo najbolje od najboljeg Vlatko će dočekati one koji su svoje ulaznice za dva datuma 04. i 17. travnja u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog ulovili na vrijeme, jer u samo nekoliko dana oba nastupa povodom 15 godina karijere su rasprodana. 

Tko je Vlatko Štampar?

Vlatko Štampar je čakovečki komičar koji je započeo svoju karijeru sudjelujući na open-mic večerima u zagrebačkom Purgeraju. Brzo je postao omiljen među publikom i neizostavno ime na stand-up sceni. Unatoč jezičnoj barijeri, njegova originalnost i humor osvojili su srca publike diljem regije.

U dosadašnjoj karijeri Vlatko Štampar napisao je 5 stand-up specijala: Bratec je trd, Štamparska greška, Odraslost, Bolja polovica i Zabezeknut, a u planu je i novi, 6. specijal. Kroz ovih ukupno 10 sati vrhunskog materijala i fora, Vlatko Štampar do suza već 15 godina postojano nasmijava cijelu Hrvatsku i regiju tako, da se za njegove nastupe uvijek traži ulaznica više.

 Hrpe raspisanih blokića, notesa, natuknica, grešaka, zabluda i nejasnoća. I onaj sveprisutni komičarski strah da si sve smiješno već rekao. I da je gotovo. Od nastupa po birtijama, restoranima, festivalima, kazalištima, domjencima, svadbama, HNK-ovima i vatrogasnim zabavama, Lisinskima i prčijama. Bilo je svega. A imam osjećaj da sam tek krenuo. Odnosno, nadam se da sam tek krenuo. u svom stilu opisao je Vlatko što je sve obuhvaćalo 15 godina njegove karijere.

vlatko-stampar-stand-up

15 godina smijeha

Prošlo je 15 godina od prvih nastupa Vlatka Štampara, koji kaže, kako mu je to čudno nazvati karijerom. Za njega je to 15 godina pisanja fora i konstantnog razmišljanja kako i s čime može raditi ono što najviše voli, a to je svoju publiku dobiti, nasmijati i slomiti od smijeha.

U svojoj najavi za nastupe Vlatko Štampar kaže, nemate pojma što vas čeka. Jedno je jasno svima koji su čuli barem jednu Vlatkovu foru, a to je da će svaki nastup u Lisinskom biti dva sata u kojima će jedva doći do daha od smijeha.

– Neke fore više ne izvodim, nekima je prošao rok, neke jednostavno više nisu ja. Ali svaki show ima svoje najbolje, najbrutalnije, najiskrenije fore. Plan je skupiti sve te hitove, ubojice, fore odlikaše i napraviti setlistu najbolje od najboljeg. Šlag svih 15 godina rada i truda. – kaže Vlatko.

Gdje nastupa Vlatko Štampar?

Osim rekordno rasprodanog Lisinskog u Zagrebu 4. i 17. travnja, Vlatko nastupa:

27.3. – Centar za Kulturu Čakovec – Best of Vlatko Štampar, 15 godina karijere

6.4. – Dom Ina Rafinerije Sisak – Best of Vlatko Štampar, 15 godina karijere

7.5. – Kino SC, Zagreb – Najcrniji crnjaci, Vlatko Štampara & LAJNAP Comedy

9.5. – Lora, Split – Best of Vlatko Štampar, 15 godina karijere

Njegovi nastupi obiluju bizarnim asocijacijama i neobičnim pogledima na svijet, čime neumjereno nasmijava svoju publiku. Ako budete imali priliku doživjeti njegove nastupe, javite nam vaše dojmove.

Nadamo se da će Vlatko uskoro doći u Split pa da ga možemo ubaciti u naš redoviti mjesečni kalendar događanja. Link za ožujak možete pronaći OVDJE.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

U zagrebačku Arenu stižu najpoznatiji svjetski DJ-evi na STEREOSONIC

Događanja

Kolesterol kod djece: Zdrave navike od najranije dobi značajno smanjuju rizik za razvoj bolesti srca i krvnih žila

Događanja