Search
Close this search box.

Vodič kroz Prosinac 2023. – Događanja za djecu

Događanja

ajme_portal_post

Pridružite nam se na čarobnom putovanju kroz:

  • Božićne predstave i kazališne izvedbe
  • Radionice izrade božićnih darova
  • Čarobne priče i čitanje bajki
  • Upoznavanju Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka

Uz radost i veselje blagdanske čarolije, srdačno vas pozivamo da zajedno s nama istražite niz šarenih i uzbudljivih aktivnosti koje će ispuniti srca svih članova obitelji, od najmanjih do najvećih. Ova čarobna sfera blagdanskih događanja donosi nezaboravne trenutke radosti i zajedništva, te pruža priliku da stvorimo lijepe uspomene koje će nas grijati kroz cijelu godinu.

Pronađite svoj omiljeni događaj među bogatom ponudom aktivnosti koje će oživjeti duh blagdana. Bilo da je riječ o bajkovitim božićnim sajmovima, tradicionalnim koncertima ili obiteljskim radionicama, svaki grad krije posebne čarolije koje čekaju da budu otkrivene.

Djeca će uživati u susretu s Djedom Božićnjakom, uzbudljivim igrama i slatkim poslasticama, dok će odrasli moći uživati u toplini zajedništva i predivnoj atmosferi koju pružaju blagdanski događaji.

Vaša pomoć nam je važna! Javite nam ako znate za neka posebna događanja u vašem gradu koja nisu navedena, jer želimo zajedno stvarati listu najljepših blagdanskih aktivnosti. Podijelite s nama radosti koje ste doživjeli i preporučite događanja koja su ostavila poseban trag u vašem srcu.

Pridružite nam se u stvaranju blagdanske čarolije i zajedno uživajmo u svemu što nam ovi posebni trenuci pružaju! 🎁😁

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Preporuka za srpanj: ljeto u Domu mladih

Događanja

“100 lica trogirskih razglednica” u Muzeju grada Trogira

Događanja

Ovog se tjedna održava sedmo izdanje Thrill Blues Festivala

Događanja