Search
Close this search box.

Zimski praznici u Knjižnici

Događanja
ajme_portal_post

Od 19. do 23. veljače, Samobor

Tijekom zimskih školskih praznika, od 19. do 23. veljače u Odjelu za djecu i mlade samoborske knjižnice održavat će se razne radionice.

U ponedjeljak, 19. veljače kreativnu radionicu imat će dramska pedagoginja i pripovjedačica Jasmina Žiljak, koja će predstaviti svoju terapeutsku priču “Ponosni slon”. No, taj termin je već popunjen!

U utorak, 20. veljače u 10 sati održat će se dramska radionica na kojoj će se pomoću dramskih igara i dramskih tehnika razvijati kreativnost, maštovitost, samopouzdanje, tolerancija, timski rad i nenasilno rješavanje sukoba.

Za srijedu, 21. veljače, od 15 do 17 sati predviđene su lego slagaonice.

U četvrtak, 22. veljače u 10 sati na rasporedu su dramske radionice.

U petak, 23. veljače od 15 do 17 sati bit će održana radionica escape room – Bijeg iz knjižnice. Djeca će na zanimljiv i kreativan način upoznati knjižnični fond, rješavati zagonetke i pronaći šifru za siguran izlazak iz Knjižnice.

Sve su radionice namijenjene učenicima nižih razreda. Prijave su potrebne za escape radionicu u petak, a moguće se prijaviti telefonom na 33 64 260, preko Facebook stranice Odjela za djecu i mlade ili izravno u tom odjelu naše knjižnice.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

U zagrebačku Arenu stižu najpoznatiji svjetski DJ-evi na STEREOSONIC

Događanja

Kolesterol kod djece: Zdrave navike od najranije dobi značajno smanjuju rizik za razvoj bolesti srca i krvnih žila

Događanja