Search
Close this search box.

Kako će izgledati budućnost luksuza: The Luxury Network Adria Insight Series

Događanja

ajme_portal_post

Nezaboravan događaj koji će pružiti potpuno razumijevanje luksuznog tržišta

Uzbuđenje u zraku, ispunjeno očekivanjem, jer se priprema revolucionarni događaj koji će promijeniti način na koji gledamo svijet luksuza. The Luxury Network Adria Insight Series najavljuje dolazak elitnih stručnjaka, renomiranih brendova i poslovnih vizionara kako bi dublje istražili luksuzne industrije i otvorili vrata novim perspektivama. Svi putevi vode u Beograd, gdje će se 8. svibnja 2024.  u Pozorištu na Terazijama u Beogradu, održati jednodnevno putovanje kroz vrhunske trendove, strategije i najbolje prakse luksuznog svijeta. Naša poduzetna Splićanka Ana Rončević na ovom eventu okuplja najeminentnije stručnjake, luksuzne brendove i poslovne profesionalce iz regije. 

The Luxury Network Adria, regionalna verzija svjetski poznate grupe The Luxury Network, predstavlja “Adria Insight Series” – inovativni događaj posvećen ekskluzivnom učenju i razumijevanju luksuznog tržišta.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u dinamičnim i korisnim predavanjima te interaktivnim panel raspravama koje će im pružiti duboko razumijevanje luksuznog tržišta i ključne uvide potrebne za uspjeh.

Ključne teme ove konferencije su:

Umjetnost luksuznog brendiranja: Pouke iz Cartiera i Louis Vuittona, prezentirano od strane Toma Megglea koji je dugi niz godina bio generalni direktor ovih renomiranih modnih kuća.

Izvan modne piste: Provođenje tajni modnog svijeta u uspjeh u bilo kojem luksuznom poslovanju, istraženo od strane Sascha Lilica, kreativnog direktora koji je radio na projektima u suradnji s Vogue magazinom, Vanity Fair, Glamour, Harpers Bazaar i drugim renomiranim modnim časopisima.

Dizajniranje luksuznih iskustava: Stvaranje zadivljujućih okruženja u luksuznim modnim salonima, hotelima, ugostiteljskim objektima, s uvidima od strane Amal Ameen koja je do sada planirala i dizajnirala preko 150 projekata što je čini vodećom poslovnom ženom u svijetu opremanja luksuznih interijera.

Umjetnost prodaje luksuza: Otkrivanje tajni prodaje luksuznih proizvoda i iskustava, predstavljeno od strane Faresa Ghattasa koji već cijelo desetljeće uspješno kreira marketinške strategije za globalne luksuzne brendove.

The Luxury Network Adria Insight Series obećava nezaboravan događaj koji će pružiti potpuno razumijevanje luksuznog tržišta i ključne uvide za uspjeh. Za one koji žele sudjelovati u ovom ekskluzivnom događaju, mogu osvojiti ulaznice putem nagradne igre na našem Instagram profilu.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Specialty kava koju morate probati: D16 i Amokka pozivaju vas na nezaboravan event u Splitu!

Događanja

Kakve veze imaju krokodili i parfemi?

Lifestyle

Galerija Meštrović domaćin izložbi Petra Dolića

Događanja