Search
Close this search box.

Vruće igrice za parove

Lifestyle
ajme_portal_post

Sexy igre nikad nisu bile ovako zanimljive

Dobar seks počinje puno prije spavaće sobe, a tajna je u predigri. Bez obzira jeste li već godinama zajedno ili ste tek započeli novu vezu, sexy igrice za parove nude nevjerojatan način za jačanje veze ili jednostavno bolje upoznavanje.

Otkrijte skrivene želje svog partnera, istražite svoja tijela, zabavite se, opustite i stvorite uspomene koje će ostati urezane u vašim mislima. Predigra nije samo početak dobroga seksa, već i ključ za dublju i bolju povezanost u vezi. U ovom članku, otkrijte 10 trendi seks igrica koje morate isprobati ne samo ovog Valentinova, već i u svim drugim prilikama.

Spremni ste za nezaboravna iskustva? Nastavite čitati i uživajte u zajedničkim trenucima strasti!

1. Igra kontrole

Koliko vjerujete partneru? Jeste li spremni prepustiti mu kontrolu? Igra prepuštanja kontrole partneru posebno je izazovna za osobe koje su “control freak”, ali donosi i dodatno uzbuđenje u vašu spavaću sobu. Cilj ove igre je jednostavan, ali uzbuđujući: predati kontrolu svojoj boljoj polovici, ali ne na uobičajen način. Odaberite svoju omiljenu seksualnu igračku ili naručite novu koja se koristi daljinskim upravljačem, a zatim prepustite vašem partneru da vodi ovu igru.

sexy-igrice-3

Ovaj izazov zahtijeva visoku razinu povjerenja, a ako je ovo vaš prvi put, dogovorite sigurnu riječ koja će odmah prekinuti igru. Jednom kada doživite vrhunac užitka, zamijenite uloge i doživite isti uzbudljiv osjećaj iz perspektive partnera. Ova igra zahtijeva visoku razinu povjerenja, a u bilo kojem trenutku se može prekinuti izgovaranjem sigurne riječi.

Zvuči zanimljivo zar ne?

2. Ispunjavanje maštarija

Započnite s pisanjem svojih najprljavijih fantazija, koje još niste dijelili jedno s drugim, a zatim ih razmijenite i razgovarajte o tome. Svake večeri, izaberite jednu fantaziju i razgovarajte o njoj zajedno. Uvijek možete i otvoriti bocu vina, upaliti svijeće i ostvarite te zapisane fantazije.

Ova igra nije stvorena da biste samo ispunjavali svoje “prljave” snove, već da bolje upoznate jedno drugo. Ako postoje maštarije koje trenutno nisu izvedive zbog okolnosti, napravite popis želja za onda kada budete imali vrijeme i uvjete. Na ovaj način možete bolje upoznati svoj partnera i potaknuti intimnost.

Budite otvoreni i iskreni.

3. Golo čišćenje

Provedite dan obavljajući kućanske poslove potpuno goli. Jedan sasvim običan dan obavljanja kućanskih poslova može postati jedinstveno iskustvo kada odlučite sve raditi goli, bez da se međusobno dodirujete, stvarajući napetost koja će kulminirati kasnije tijekom dana.

Prvo, pobrišite prašinu s kuhinjskih ormarića, zatim operite podove, a možete usput i pripremiti nekakav kolač. S vremenom, primijetit ćete kako seksualna napetost raste dok zajedno obavljate zadatke, izbjegavajući međusobni fizički kontakt.

Dan će postati putovanje kroz neobične izazove, a vi se pokušajte što duže suzdržati od dodira, stvarajući seksualnu napetost koja će zasigurno kulminirati kasnije.

4. Poker na skidanje

Pravila igre su jednostavna – gubitnik svake ruke mora skinuti jedan komad odjeće. Predlažemo vam da vaš partner bude taj koji određuje koji ćete dio skinuti sa sebe, a dodatni element može biti i neka zanimljiva oklada – pobjednik može izabrati poze u krevetu, što čini igru dodatno uzbudljivom.
Kada ispada jedan od dva igrača? U trenutku kada je netko ostao potpuno gol, tada znate da je igra za njega završila. Ili je tek počela. To će ovisiti o vama.

5. Bacanje kockica

Prilagodite brojke na kockicama s dodirima ili zadacima. Aplikacije poput Sex Dice ili Sex Roulette mogu dodatno začiniti igru. Jedna od najtraženijih seksualnih igara za parove je Lovehoney Oh! igra s tri seta kockica. Ova društvena igra za dvoje vam pomaže istražiti nove seksualne doživljaje zajedno. Svaki set sadrži raznolike izazove, uključujući primjerice i povez za oči koji može poslužiti za nježno vezivanje… Karte omogućuju igračima otkrivanje svojih najdubljih želja, a kockice imaju isto svoja pravila. Na ljubičastim kockicama se nalaze zadaci poput “poljubac” ili “ugriz”, dok plave označavaju dio tijela na koji se odnosi zadatak (prsti, trbuh, bradavice), a narančaste određuju trajanje zadatka, bilo 5 ili 90 sekundi.

Ova igra nagrađuje hrabre poteze i nestašno ponašanje. Bacite kocku i saznajte što vas čeka.

6. Istina ili izazov

Istina ili izazov s partnerom može biti uzbudljiv način da se približite jedan drugome. Ova vruća igra s pitanjima idealna je za razbijanje monotonije i podizanje raspoloženja. 

Cilj igre je dati detaljan odgovor na postavljeno pitanje iz karte “Istina”. Odgovor mora biti iskren. Ako drugi igrač sumnja u iskrenost, dolazi do izazova. Igrač koji nije ocijenjen dovoljno iskrenim, mora prihvatiti izazov iz karte “Izazov”. Izazovi su raznoliki. Nestašna pitanja i nestašni erotski izazovi sigurno će začiniti vaš odnos. 

7. Vruća štoperica

Postavite izazov – možete li partnera dovesti do vrhunca za minutu, koristeći samo ruke ili usta?
Odaberite vremenski interval koji vam odgovara, preporučeno je 20 minuta za početnike, ali slobodno prilagodite prema vlastitim željama.

Ključna stvar u ovoj igri je zabrana penetracije tijekom odabranog vremenskog intervala. Upravo to čini čar igre.

Igra naglašava važnost predigre kao slatkog predjela prije glavnog jela. Fokusirajte se na istraživanje senzualnih dodira, poljubaca i drugih načina uzbuđivanja.

Igra “Štoperice” vraća vas u vrijeme kada se još nisu dovoljno dobro upoznali, ali ste jedan drugoga jako privlačili.

sexy-igrice-6

8. Apsolviranje Kamasutre

Iskoristite bogatstvo poza iz Kamasutre ili koristite aplikacije koje prate isprobane poze. Oprezno, jer neke poze zahtijevaju fleksibilnost. Hoćete isprobati tigricu ili balerinu, magičnu planinu ili zagrljaj vode i mlijeka, sve je na vama.

Jedna od poza koja nas je zaintrigirala je “Cijepanje bambusa”. Cijepanje bambusa u Kamasutri izvodi se tako da se žena ispruži u ravan položaj, premjesti težinu na jednu stranu tijela, a zatim podiže jednu nogu u zrak i oslanja ju na partnerovo rame. Za vrijeme trajanja seksualnog čina, ženina druga noga ostat će ispružena ispod muškarca. Prolistajte Kamasutru za više detalja.

9. Slijepac u klinču

Pravila su jednostavna: stavite partneru povez preko očiju. To može biti bilo koji povez po vašem izboru. Sada, kada partner ne vidi, preuzmite kontrolu. Vodite partnera do kreveta ili bilo kojeg mjesta koje vam izgleda primamljivo. Ovdje kreće izluđivanje dodirima. Krenite lagano, istražujući tijelo partnera poljupcima i dodirima. Tempo može varirati od nježnog do brzog, sve dok osluškujete uzdahe partnera koji će vam biti vodilja. Gubitak vizualnog kontakta povećava senzualnost i osjetljivost na dodir. Partneri će osjetiti svaki poljubac i dodir puno intenzivnije.

10. Oral Fun – društvena igra za oralni seks

U ovoj igri, sudionici odgovaraju na izazovna pitanja kako bi se kretali po ploči s figurama. Cilj je izvršiti zadatke usmjerenje na oralni seks. Ova igra sadrži ploču za igru, na kojoj se igrači kreću, ispunjavajući erotske izazove kako bi stigao do eksplozivnog kraja. Svaki simbol na ploči predstavlja uzbudljivu kategoriju igre, pružajući priliku za istraživanje novih načina oralnog užitka.

Igra uključuje 30 kartica s pitanjima, kockice i figurice. Važno je napomenuti da je igra dostupna samo na engleskom jeziku.


Brzi tempo života, danas, dovodi parove do toga da lako gube interes za sexom. Zato i postoji predigra, koja realno može započeti u bilo koje doba dana na bilo kakav način. Nemojte nikada gledati na seks kao na obavezu, to je užitak i osnova za održavanje strasti i intime s partnerom. Sexy igre (kao i sexy igračke naravno) mogu biti izvrstan način za oživljavanje predigre i seksualnog života, čineći ga uzbudljivijim i pomažući parovima da ostanu povezani usprkos izazovima svakodnevnog života.


Koju od predloženih igara planirate isprobati?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga s prijateljima!
logo_green

NAJNOVIJI ČLANCI

Mirela Ilenić: Žena koja zna sve tajne svijeta kozmetike

Lifestyle

Grše DALMATINO novi singl najtvrđe ikad

Lifestyle

Kako sam napustila struku i siguran posao, da bi pronašla SEBE

Kolumne